avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indreptare eroare materiala

am si eu nevoie de un model de cerere de indreptare eroare materiala a unui act notarial mai exact a unui contract de vanzare cumparare in care s-a gresit un nume multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:26, 30 Iunie 2010
mergeti la notar sa clarifice el... la notarul care a incheiat contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu o greseala in numele cumparatorului mariana26 mariana26 Buna seara Va rog sa i.mi raspundeti si mie la aceasta intrebare. In 2004 am vindut apartamentul nepoatei mele si dupa atita timp ne.am dat seama ca numele ... (vezi toată discuția)
Indreptare de urgenta eroare materiala camib camib M-ar interesa sa stiu daca exista vreo modalitate de indreptare a erorii materiale in regim de urgenta . Este vorba de prenumele paratului care apare in 2 ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp intr-un contract de vanzare-cumparare mia26maria mia26maria Ce se poate face in cazul in care notarul a incheiat CU GRESELI contractul de vanzare cumparare a unui teren ( MAI EXACT , MI A GRESIT CNP ul ).Trebuie sa ne ... (vezi toată discuția)