avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare de viata pentru credit bancar
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare de viata pentru credit bancar

acorda bancile credite fara sa faca asigurare de viata?#-o
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:10, 30 Iunie 2010
Este in functie de tipul si valoarea creditului si varsta celui imprumutat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare viata incheiata in baza contract de credit underworld underworld Credit de nevoi personale contractat in anul 2007; exista imprumutat, coplatitor si garant. Imprumutatul a decedat in 2008. Coplatitorul s-a dus la societatea ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata obligatorie(daca este cazul) Dulama V lad Dulama V lad Buna ziua, In urma cu 2 ani am contractat un credit ipotecar la banca Credit Europe Bank. Intrebarea mea este legata de asigurarea de viata. In contractul de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla in situatia in care titularul unei credit a decedat, iar polita de asigurare a fost incheiata pe numele coplatitorului? sales2012 sales2012 Buna ziua, Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: tatal meu a contractat in anul 2006 un credit de nevoi personale cu polita de asigurare de viata ... (vezi toată discuția)