avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Contract masina TVA+/- ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Contract masina TVA+/- ?

Buna ziua, am o intrebare, am un contract de cumparare masina, masina va fi produsa in luna Iulie, eu am achitat o mare parte din valoarea masinii, cum se pocedeaza acum cu marirea tva-ului. se tine cont de data contractului ? sau factura va fi facuta cu tva-ul marit chiar daca contractul este incheiat pe 19% ?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
elbandito, utilizator
Cel mai recent răspuns: elbandito , utilizator 12:07, 5 Iulie 2010
Dupa 01 iulie se emit facturi cu 24% si eventual se intocmesc acte aditionale la contracte.
Puteti sterge topicul, caz inchis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 24% in loc de 19% ? bullred bullred Am comandat o masina acum cateva zile si am primit un \"Bon de Comanda\" in care se specifica partile contractante, adica fabrica masinii (Dacia) si eu, ... (vezi toată discuția)
Tva 24% contract leasing auto gabiistancu gabiistancu Buna ziua, as dori sa va intreb daca acum, cu marirea tva-ului de la 19% la 24 %, pentru un contract de leasing auto in derulare, la facturarea lunara, mi ... (vezi toată discuția)
Stornare factura-tva 19 sau 24 sim_ionescu sim_ionescu daca am facut o factura de avans pentru prestari servicii in luna mai cu tva 19 , iar acum vreau sa stornez aceasta factura , cu ce tva facturez 19 sau 24 (vezi toată discuția)