avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... beneficiez de somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

beneficiez de somaj?

buna ziua . am si eu o intrebare :o prietena de amea a ramins gravida si a ramas in concediu medical din prima luna de sarcina ,a facut gemeni si ia fost foarte rau de nu a putut merge la serviciu .oare o sa ia somaj dupa indemnizatie crestere copii dupa 3 ani de indemnizatie?sau ce trebuie sa faca sa beneficeze de somaj? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 30 Iunie 2010
Pentru a beneficia de somaj ar trebui ca , c.i.m. sa inceteze din motive neimputabile dvs si sa aveti un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni anterioare datei depunerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj daca am fost in concediu de ingrijirea copilului ursansorin ursansorin Buna ziua as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de somaj daca am stat 3 ani in concediu de ingrijirea copilului. Precizez ca firma la care am lucrat a ... (vezi toată discuția)
Somaj cristina ciocirlan cristina ciocirlan Buna ziua. dupa ce perioada de la angajare poti beneficia de somaj? (vezi toată discuția)
Firma in faliment GabrielaLamba GabrielaLamba Buna ziua, Lucrez la o firma care nu mai merge bine,angajatii nu prea mai au nimic de facut si este din ce in ce mai rau. Eu sunt insarcinata in 3 luni. In ... (vezi toată discuția)