avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

Buna ziua.
dupa ce perioada de la angajare poti beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 4 Februarie 2009
un stagiu de cotizare de minim 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii;
cristina ciocirlan a scris:

Buna ziua.
dupa ce perioada de la angajare poti beneficia de somaj?

Pentru a beneficia de indemnizatia de somaj trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii :
1. sa aveti un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 luni anterioare datei depunerii cererii.
2. c.i.m. sa inceteze pentru motive neimputabile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj daca am fost in concediu de ingrijirea copilului ursansorin ursansorin Buna ziua as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de somaj daca am stat 3 ani in concediu de ingrijirea copilului. Precizez ca firma la care am lucrat a ... (vezi toată discuția)
Somaj iuliana moraru iuliana moraru Buna ziua! Imi puteti spune daca o persoana e angajata din august 2007 si in lunile decembrie 2010, ianuarie si februarie 2011 a fost in concediu fara plata, ... (vezi toată discuția)
Daca demisionez mai beneficiez de somaj? mada_lore mada_lore am o intrebare daca astazi imi dau demisia de la o firma si tot astazi ma angajez la o alta firma , iar pe viitor cea din urma firma intra in faliment mai ... (vezi toată discuția)