Stimate domn, nimeni nu aparara pe nimeni.
Sunt avocati care pot mai mult si altii mai putin, dar nu ii puteti acuza.
Mai depinde si de probe nu doar de avocat.
Puteti sa aveti dreptate dar din lipsa de probe sa pierdeti...
Este o acuzatie foarte grava si fara fundament nu are sens sa va formati o parere care este fff probabil sa fie gresita.
avocat Claudiu Lascoschi
Nu sunt avocat,dar am pretentia ca eu ca simpla persoana si nu numai,am cunoscut destui avocati.
Dvs,afirmati ca in momentul in care avocatul angajat prin contract v-a solicitat "o suma de bani pentru transport",a fost momentul in ati stiut/intuit ca veti fi inselat de avocat.
Afirmatia este lipsita de temei,atata timp cat nu afirmati ce v-a indreptatit sa ajungeti la aceasta concluzie.
Pe de alta parte este foarte adevarat ca respectivul avocat a procedat gresit,chiar a eludat legea,neincluzand cheltuielile de deplasare in onorariul initial care facea obiectul contractului de asistenta juridica,dar aceasta nu inseamna ca avocatul la care va referiti,urma sa va insele sperantele si eventual"sa treaca in tabara adversa".
Plecand de la o greseala voita sau de la o scapare,nu puteti si nu aveti dreptul sa incriminati un corp intreg de oameni(care el insusi accepta ca in randul sau exista si "uscaturi") care isi fac datoria si care sunt cel mai necesar si mai pretios auxiliar al justitiei,multi dintre acestia,fiind profesionisti si intelectuali remarcabili.
Ca in orice domeniu de activitate exista si persoane care nu fac cinste unei anumite profesii,dar cred ca generalizarea dvs,dar si aplicarea hazardata , ca urmare a unei "generalizari stupide" , a "stampilei" de "sleahta" ,va descalifica in primul rand pe dvs ca persoana,dar mai ales ,dovedeste un anume mod de a vedea si de a intelege lucrurile,propriu unui anume fel de oameni care se grabesc sa faca aprecieri fara a cunoaste anumite lucruri sau situatii in profunzimea lor,
Va doresc ganduri bune si o mai mare , mai complexa si mult mai documentata capacitate de analiza