avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... sunt proprietar de imobil terenul apartine primariei ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

sunt proprietar de imobil terenul apartine primariei cum pot sa il cumpar

vreau sa cumpar terenul de la primarie pe care am un imobil proprietate privata din anul 1964
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
cocu claudiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 20:59, 30 Iunie 2010
Cand ati construit casa in 1964 cui apartinea terenul? V-a fost atribuit de stat pentru construirea locuintei? Sau de catre CAP? Ati construit casa pe terenul statului fara a va fi atribuit?
Detineti autorizatie de construire pentru casa?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
Mihaela Nevoie, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa obtin un teren? F7__F7 F7__F7 Buna seara, Am o mare problema cu o bucata de teren. Suntem 4 familii pe o bucata de teren 1000m 3 Familii au case de la stat (ILL) si primaria le-a ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie cand exista titlu de proprietate pe numele altei persoane ciolpan valentin ciolpan valentin buna ziua.am cumparat un imobil in anul 1983,ulterior in 1991 am mai construit anexe la imobilul cumparat.detin actul de vanzare cumparare precum si ... (vezi toată discuția)
Un sfat vă rog Stoica Lenuta Andreea Stoica Lenuta Andreea Vreau să trec casa care am făcut-o și pe numele soției, terenul este pe numele meu când sa făcut actele vânzare cumpărare pt teren, am construit o ... (vezi toată discuția)