Buna seara,
Am o mare problema cu o bucata de teren.
Suntem 4 familii pe o bucata de teren 1000m
3 Familii au case de la stat (ILL) si primaria le-a facilitat cumpararea terenului si imobilele pe care le au si punerea in proprietate la sume destul de modice.
A 4 familie adica eu avem locuinta construita pe acest teren 280m teren cu tot cu casa din anul 1964 fara autorizatie de constructie.
Dupa multi ani de tergiversari cu primaria am reusit sa obtinem prin tribunal hotarare judecatoreasca ca constructor de buna credinta si ca suntem propritari locuintei si a anexelor.
Mentionez ca fara nici un act oficial de inchiriere sau alt ceva platim taxe si impozite pe acest teren 280m de peste 20 de ani.
Problema noastra cea mai mare acum este ca acum cei de la primarie ne cer o suma fabuloasa pentru puterea noastra financiara 33000Euro,:closedtopic:
Juritic am avea si alta calea de a obtine acest teren de la primarie fara a plati asa de mult?????????
Mutumim atincipat.
Avocatul care v-a reprezentat in instanta pentru obtinerea hotararii judecatoresti care sa tina loc de autorizatie de construire trebuia sa solicite si uzucaparea terenului !
Puteti introduce o alta actiune in instanta si invoca uzucapiunea de 30 de ani tinand cont ca ati edificat pe acest teren constructia in anul 1964! In acest fel castigati terenul fara sa fiti nevoiti sa platiti decat niste cheltuieli modice generate de judecata!:D
Dle F7-F7 Juritic
de Uzucapiune a auzit avocatul pe care l-ati angajat ?.. Nu credeti ca ar fi mai bine sa contactati un avocat in masura sa va prezinte cauza dvs in intregime ?
Dl Grigore v-a dat solutia perfecta .
Uzucapiune ???
Carla72
Tatal meu a cumparat in urma cu 34 de ani o casa de vacanta la munte printr-un contract scris de mana de la un administrator care probabil nu avea drept de ... (vezi toată discuția)