avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare constructie cand exista titlu de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare constructie cand exista titlu de proprietate pe numele altei persoane

buna ziua.am cumparat un imobil in anul 1983,ulterior in 1991 am mai construit anexe la imobilul cumparat.detin actul de vanzare cumparare precum si autorizatia de construire pentru anexa.odata cu obtinerea locuintei am cumparat si suprafata de 465mp de teren insa in anul 2001 cei de la primarie au dat titlu de proprietate unor cetateni care au revendicat pamantul.netinind cont ca exista constructie.mentionez ca vanzatorul a detinut terenul din 1961 find dat la schimb de primarie .as dori sa stiu daca pot intabula casa actele fiindu-mi necesare pentru a aplica la programul casa verde.multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:03, 12 Februarie 2012
Ca sa puteti intabula terenul, trebuie sa aveti acte de proprietate.Cum nu aveti, nu se poate.Trebuia sa atacati actul emis de primarie.
ciolpan valentin a scris:

cei de la primarie au dat titlu de proprietate unor cetateni care au revendicat pamantul.

Nu puteti intabula casa ,deoarece nu detineti dreptul de proprietate asupra terenului pe care este construita aceasta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa veche ContSters53701 ContSters53701 Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in rezolvarea unei probleme: Parintii mei au construit o casa in 1962 , fara autorizatie (au deschis de atunci pana ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa neintabulata vanduta cu chitanta de mana mariuscastigatorul mariuscastigatorul In anul 1961 bunicii mei au cumparat o casa in mediul rural pe baza uni contract de vanzare cumparare de mana cu martori. Nu este nimic intabulat, dar am un ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietar de imobil terenul apartine primariei cum pot sa il cumpar cocu claudiu cocu claudiu vreau sa cumpar terenul de la primarie pe care am un imobil proprietate privata din anul 1964 (vezi toată discuția)