avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire legata de terenul din curtea casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire legata de terenul din curtea casei

Buna!

am o mare nelamurire si imi e mai rapid sa scriu sa va intreb ..acum sper sa aveti si timp sa imi raspundeti....stau la casa mai veche asa ..( imagini click aici: [ link extern ] ?

probabil or fi legi noi..dar nuc red ca astea se aplica constructiilor ridicate de mai mult de 30 ani in urma.

Multumesc anticipat!
Nico
Cel mai recent răspuns: stelutza , utilizator 22:59, 27 Iunie 2007
Trebuie sa te uiti inactul tau de proprietate si sa vezi ce suprafata d eteren ai si daca iti este atribuit in folosinta sau in proprietate. Ceea ce ai spus tu in acest mesaj este insuficient.
Daca ea a intrat pe suprafata ta de teren normal ca nu are voie, dreptul de proprietate fiind garant. Nici daca este in folosinta sau proprietate comuna, in cota indiviza, ea nu poate alege o bucata de pamant dupa propriea vointa si sa faca ce vrea pe el. Sun mai multe variante si de aceea iti zic ca actul tau de proprietate iti va da raspunsul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inchidere hol de bloc socrates1 socrates1 Am achizitionat cu mult timp in urma un apartament a carui usa de intrare se afla in capatul coridorului (holului) de acces. Propietarul blocului in care se ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinii cu care împărțim beciul Ionelache Ionelache Bună ziua Avem niste vecini cu care împărțim beciul (o singură familie). Ei au avut la inceput o garsonieră , iar noi apartament cu 3 camere , iar cea ... (vezi toată discuția)
Taierea unui nuc de pe proprietate privata mariapopescu mariapopescu Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)