avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... va rog.....
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

va rog.....

buna seara...
va rog sa-mi spune-ti si mie ce inseamna cind se decide ca un dosar ramine in pronuntare.
va multumesc si astept raspunsurile voastre
Cel mai recent răspuns: ivanflorentina50 , utilizator 21:33, 1 Iulie 2010
=D>
multumesc tuturor si o vacanta minunata sau mai bine zis ce-mi doresc eu mie sa dea bunul dumnezeu la toti ceilalti
buna seara
va rog spunetimi dacasa dat solutionarea in dosar dar inca nu am primit hirtiile acasa fostul sot in cit timp trebuie sa-mi trimeata pensia alimentara pt bibic si mai ales trebuie sa o trimeata pentru toate lunile odata (de la depunerea dosarului-luna aprilie)
va multumesc si astept raspunsurile dvs
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
ivanflorentina50, utilizator
pai daca a ramas in pronuntare, nu mai se da un nou termen, deci nu mai are de ce sa va para un nou complet si o sala. La termenul afisat pe portal cand stiti ca ati ramas in pronuntare, o sa se afiseze solutia data de instanta.
sall
i-mi cer scz m-am exprimat eu gresit dosarul care ni-mi mai apare nu s-a judecat inca si asta nu inteleg eu cum pina acum a aparut si completul si sala de judecata iar acum nu.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot consulta hot judec ramasa in pronuntare? boldea_d boldea_d va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma ... (vezi toată discuția)
Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)
Pronuntare elabina elabina Pe data de 3 iunie am avut ultimul proces pentru divort cu minori si a ramas in pronuntare.Sotul nu s-a prezentat la nici un termen si fetita locuieste cu ... (vezi toată discuția)