avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare adresa corespondenta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare adresa corespondenta

sunt aproape de finalizarea deschiderii unei societati.sediul social l-am declarat intr-o comuna,dar as vrea ca corespondenta sa o primesc la oras,in acelasi judet.se poate?m-am gandit la o casuta postala sau la adresa la care stau(oras)urmeaza sa imi deschid un punct de lucru in oras si mi-ar fi mai usor sa primesc corespondenta acolo.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:33, 30 Iunie 2010
Acest lucru il puteti solicita prin cererea pe care o depuneti odata cu inmatricularea si autorizarea societatii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru intr-un container, rulota comerciala? albaiuliaonline albaiuliaonline Se poate deschide punct de lucru intr-un container,rulota comerciala sau casuta de gradina? Containerul va fi amplasat pe terenul meu privat...doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Cine sunt si ce vor firma'' casuta postala '' -societate de recuperari creante cristian A. cristian A. ce firma din ''romania'' poate avea drept sediu (fantoma, desigur) o casuta postala ?????? Probabil niste escroci ordinari finantati de stat !!!!??? (vezi toată discuția)