avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare adresa corespondenta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare adresa corespondenta

sunt aproape de finalizarea deschiderii unei societati.sediul social l-am declarat intr-o comuna,dar as vrea ca corespondenta sa o primesc la oras,in acelasi judet.se poate?m-am gandit la o casuta postala sau la adresa la care stau(oras)urmeaza sa imi deschid un punct de lucru in oras si mi-ar fi mai usor sa primesc corespondenta acolo.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:33, 30 Iunie 2010
Acest lucru il puteti solicita prin cererea pe care o depuneti odata cu inmatricularea si autorizarea societatii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru intr-un container, rulota comerciala? albaiuliaonline albaiuliaonline Se poate deschide punct de lucru intr-un container,rulota comerciala sau casuta de gradina? Containerul va fi amplasat pe terenul meu privat...doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Cine sunt si ce vor firma'' casuta postala '' -societate de recuperari creante cristian A. cristian A. ce firma din ''romania'' poate avea drept sediu (fantoma, desigur) o casuta postala ?????? Probabil niste escroci ordinari finantati de stat !!!!??? (vezi toată discuția)