avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cine sunt si ce vor firma'' casuta postala '' ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cine sunt si ce vor firma'' casuta postala '' -societate de recuperari creante

ce firma din ''romania'' poate avea drept sediu (fantoma, desigur) o casuta postala ?????? Probabil niste escroci ordinari finantati de stat !!!!???
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:12, 26 August 2010
aia e adresa de corespondenta.. nu de stat sunt finantati ci de banci..bancile tin astfel de firme in brate ptr ca le scuteste prin preluarea pierderilor de a le declara si astfel sa intre in vizorul BNR ptr creditele neperformante
Si daca ati sti ca persoanele incadrate acolo au studii juridice, sunt foste cadre ale politiei etc...
In Romania sediu social al unei societati nu poate fi o casuta postala. Reglementarea sediului social al unei societati comerciale o gasim in Legea nr.31/1990 a societatilor comerciale, republicata la art. 17ali.(2)
2) La acelasi sediu vor putea functiona mai multe societati, daca este indeplinita cel putin una dintre urmatoarele conditii:

a) imobilul, prin structura lui, permite functionarea mai multor societati in incaperi diferite;

b) cel putin o persoana este, in conditiile legii, asociat in fiecare dintre societati;

c) daca cel putin unul dintre asociati este proprietar al imobilului ce urmeaza a fi sediul societatii.

majoritatea celor ce lucreaza in cadrul unor astfel de firme au studii juridice sau sunt foste cadre ale politiei..sunt de altfel f profitabile, desi metodele lor uneori lasa de dorit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social georgiana-elena georgiana-elena am luat sediu social pe cabient de avocat pentru schimbare sediu de pe targoviste pe bucuresti si mi s-a respins dosarul pe motiv ca la adresa respectiva mai ... (vezi toată discuția)
Declaratie nesuprapunere sediu social ContSters130254 ContSters130254 Buna ziua, Am intampinat o mica problema astazi la depunea dosarului pentru constituirea unui SRL. In momentul in care am primit certificatul de la ANAF il ... (vezi toată discuția)
Sediu social raducanu_tatiana raducanu_tatiana Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Doresc sa-mi fac o firma. Problema e ca acolo unde vreau sa-mi inregistrez sediul social, mai sunt inregistrate inca trei ... (vezi toată discuția)