Intr-un litigiu de munca angajatorul este obligat la plata sumei de 400 ron si dobanda legala;mentionez ca respectiva suma reprezinta o prima/premiu, dar asta nu se stipuleaza in hot judecatoreasca; in hotarare scrie "obliga la plata sumei de 400 ron si dobanda legala de la data..."
Intrebare: angajatorul consemneaza intreaga suma la CEC fara a opri contributii si impozite? ceilalti salariati au primit aceasta suma bruta din care au fost oprite contrib+impozit, dar hot jud este de asa natura incat obliga la plata intregii sume; respectiva persoana nici nu mai este salariat in mom actual.
Se plateste 400; pentru ca nu se plateste ca urmare a unui raport de munca, cu titlul de prima ori salariu etc., ci plateste 400 lei ca urmare a unei hot judec. Ori, astia nu sunt nici impozabili... nici nu se platesc asigurari sociale din ei...
fiind un drept de natura salariala se intocmeste un stat de plata suplimentar si se supune impozitarii, chiar daca a fost obtinut prin Hot. judecatoreasca. ( Pana la 2004 inclusiv , cand erau cote diferite de impozitare, era chiar specificat in Codul fiscal faptul ca drepturile de natura salariala obtinute prin Hot.judecatoresti se impoziteaza cu 20 % (impozit final) si se trec in FF2 ca venituri inafara functiei de baza - articol modificat din 2005, fiind cota de impozitare unica).
Alte discuții în legătură
Bonuri de masa
bonaparte
de ce bonurile de masa se retin din salariu angajatului ? eu stiu ca angajatul plateste doar impozitul pe bonuri , nu ca le plateste integral salariatul .
e ... (vezi toată discuția)
Raspundere penala
Ramona1982
m-am hotarat sa imi dau seful in judecata pentru neplata salariului timp de 3 luni de zile si a contributiilor catre stat, in cazu in care acesta nu are nimic ... (vezi toată discuția)