avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... executare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

executare

Intr-un litigiu de munca angajatorul este obligat la plata sumei de 400 ron si dobanda legala;mentionez ca respectiva suma reprezinta o prima/premiu, dar asta nu se stipuleaza in hot judecatoreasca; in hotarare scrie "obliga la plata sumei de 400 ron si dobanda legala de la data..."
Intrebare: angajatorul consemneaza intreaga suma la CEC fara a opri contributii si impozite? ceilalti salariati au primit aceasta suma bruta din care au fost oprite contrib+impozit, dar hot jud este de asa natura incat obliga la plata intregii sume; respectiva persoana nici nu mai este salariat in mom actual.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:52, 1 Iulie 2007
Da nu stii daca acele cheltuieli sunt in intregime de natura salariala, poate sunt si despagubiri de intarziere a platii, poate sunt si cheltuieli de judecata...
Angajatorul care detine Hotararea, stie daca cei 400 ron sunt prima neplatita salariatului si care sunt cheltuielile de judecata ce tr. sa le plateasca.
Daca in litigiu a fost vorba despre prima ,atunci sunt drepturi salariale
Angajatorul care detine Hotararea, stie daca cei 400 ron sunt prima neplatita salariatului si care sunt cheltuielile de judecata ce tr. sa le plateasca.
Daca in litigiu a fost vorba despre prima ,atunci sunt drepturi salariale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa bonaparte bonaparte de ce bonurile de masa se retin din salariu angajatului ? eu stiu ca angajatul plateste doar impozitul pe bonuri , nu ca le plateste integral salariatul . e ... (vezi toată discuția)
Raspundere penala Ramona1982 Ramona1982 m-am hotarat sa imi dau seful in judecata pentru neplata salariului timp de 3 luni de zile si a contributiilor catre stat, in cazu in care acesta nu are nimic ... (vezi toată discuția)
Plangere instanta angajator peter007 peter007 care sunt pasii de urmat pentru a face o plangere in instanta impotriva unui angajator care nu si-a platit obligatiile salariale?...am inteles ca e un litigiu ... (vezi toată discuția)