elicrist a scris:
buna ziua, nu sunt de specialitate...sunt intr-o situatie similara cu dvs.si va pot spune cam ce am facut eu ptr. recupererea banilor....aveti sanse legale sa va recuperati bani daca promitentul vanzator este solvabil(eu nu am ce sa iau de la al meu este falit nu are nici un bun pe numele lui,nu am ce executa). in primul rand trebuie sa notati antecontractul in cf ptr. a-l impiedica sa mai vanda inca o data...apoi il notificati la un notar ptr. a-l pune in intarziere conf. antecontractului(banuiesc ca renuntarea dvs. a fost facuta numai verbal ) apoi puteti cere --investire cu formula executorie a antecontractului---costurile sunt fff.mici(am platit 6 ron) se judeca intr-o singura sedinta fara citarea partilor(mi s-a judecat in 4 zile de la depunerea dosarului) si cu hotararea in mana il puteti executa ...daca aveti ce...mult succes
elicrist, daca nu aveti profesiune juridica mai bine, incercati sa va abtineti de la a sfatui pe altii. acest user a semnat o clauza clara si nu poate acum sa vina in instanta cu pretentii contrare ei.
poate sa vina doar daca doreste sa plateasca cheltuieli de judecata paratului, ca este sigura care va fi modalitatea de solutionare.