fiul meu minor a fost judecat de 2 ori de acceasi judecatoare si a fost condamnat la primul proces la 6 ani de inchisoare si a doua oara la 8 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de talharie.Mentionez ca era MINOR.este posibil asa ceva?Va rog din suflet sa mi raspundeti si sa ma indrumati unde sa ma adresez mai departe.va multumesc anticipat
e o fapta destul de grava si de aceea a fost condamnat (le rejudecare cred),asta nu are leg cu jude....si aveati cale de atac,treb sa vb cu av dvs sa va indrumne ce si cum iar in ultima instanta daca aveti motive concrete va puteti adresa la CEDO
la al doilea proces avocata fiului meu a recuzat judecatoarea dar tot aceeasi judecatoare a ramas,si cred ca din cauza recuzarii s a razbunat pe fiul meu,va rog invatati ma ce pot face pentru fiul meu.totusi este un copil si nu cred ca ar trebui sa stea 8 ani la inchisoare.a facut recurs la tribunalul bucuresti si i a fost respins recursul ,acum avem recurs la curtea de apel si nu mai are avocat din lipsa banilor,ce pot sa fac,unde trebuie sa ma adresez?
va multumesc anticipat
mentionez ca sunt doua procese diferite ambele sun pentru infractiunea art 211,dar ambele au fost judecate de aceeasi judecatoare,unul in 2008 si al doilea in 2009 in intervel de 7 luni,si la ambele procese fiul meu era minor.
va rog din suflet sa mi spune ti ce mai pot face pentru fiul meu