avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... judecat de doua ori intr un an de acceasi judecatoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

judecat de doua ori intr un an de acceasi judecatoare

fiul meu minor a fost judecat de 2 ori de acceasi judecatoare si a fost condamnat la primul proces la 6 ani de inchisoare si a doua oara la 8 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de talharie.Mentionez ca era MINOR.este posibil asa ceva?Va rog din suflet sa mi raspundeti si sa ma indrumati unde sa ma adresez mai departe.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:55, 1 Iulie 2010
Sigur e o greseala..poate este vorba despre o rejudecare...avocatul ce spune? cereti-i lamuriri .
e o fapta destul de grava si de aceea a fost condamnat (le rejudecare cred),asta nu are leg cu jude....si aveati cale de atac,treb sa vb cu av dvs sa va indrumne ce si cum iar in ultima instanta daca aveti motive concrete va puteti adresa la CEDO
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
Cristina Voicu, Avocat
la al doilea proces avocata fiului meu a recuzat judecatoarea dar tot aceeasi judecatoare a ramas,si cred ca din cauza recuzarii s a razbunat pe fiul meu,va rog invatati ma ce pot face pentru fiul meu.totusi este un copil si nu cred ca ar trebui sa stea 8 ani la inchisoare.a facut recurs la tribunalul bucuresti si i a fost respins recursul ,acum avem recurs la curtea de apel si nu mai are avocat din lipsa banilor,ce pot sa fac,unde trebuie sa ma adresez?
va multumesc anticipat
mentionez ca sunt doua procese diferite ambele sun pentru infractiunea art 211,dar ambele au fost judecate de aceeasi judecatoare,unul in 2008 si al doilea in 2009 in intervel de 7 luni,si la ambele procese fiul meu era minor.
va rog din suflet sa mi spune ti ce mai pot face pentru fiul meu
in timp ce era judecat in libertate , a mai comis o talharie ?:O
fiind proces penal, va avea avocat din oficiu

Alte discuții în legătură

Ce sanse am la recurs la o contopire de pedespse? mely_mely16 mely_mely16 buna as dori sa aflu ce sanse ar if in recurs ca contopirea de pedepse sa se admita mentionez ca sunt 2 fapte un furt in 2007 in primavara si o talharie ... (vezi toată discuția)
Ce caii de atac mai am? denisalex43 denisalex43 fiul meu a fost condamnat la 8 ani de inchisoare pt savarsirea infractiiuni de talharie,3 talharii,cand s a intamplat era minor,am avut toate caiile de atac si ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa ma adresez? sezensezenkitty sezensezenkitty Fiul meu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare si un an spor pt savarsirea infractiunii de talharie(cand a savarsit fapta era minor avea 17 ani),a avut 2 ... (vezi toată discuția)