avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Poate o firma din strainatete (Cipru) sa fie agent de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Poate o firma din strainatete (Cipru) sa fie agent de asigurari in Romania pentru o firma de asigurari din strainatate?

Poate o firma din strainatete (Cipru) sa fie agent de asigurari in Romania pentru o firma de asigurari din strainatate, daca are contract de agent cu acel asigurator?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:27, 2 Iulie 2010
Nu , nu poate .Firma trebuie intai inscrisa in romania si aprobata de CSA. Trebuie sa faca dovada bonitatii sale si dupa o analiza minutioasa a CSA si plata mai multor taxe , deabia atunci poate primi licenta de functionare in Romania pe un anumit segment din piata asigurarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare autorizatie broker de asigurari carmenand carmenand Mi s-a propus sa incep colaborarea cu o firma, care sustin ei, este boker de asigurari. Nu am gasit insa firma inregistrata la CSA, si nici nu mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - trebuie neaparat sa apartii unui grup? Bog91 Bog91 Buna. Doresc sa stiu daca contractele de adeziune care se vor face odata cu intrarea in vigoare a legii care obliga individul sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)
Societate de asigurari martita martita socirtatile de asigurare si reasigurare sunt exceptate de la plata autorizatiei de functionare conform og 99/2000 art 3 alin 3 litera i?Pun aceasta intrebare ... (vezi toată discuția)