avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate de asigurari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate de asigurari

socirtatile de asigurare si reasigurare sunt exceptate de la plata autorizatiei de functionare conform og 99/2000 art 3 alin 3 litera i?Pun aceasta intrebare deoarece pe raza localitatii noastre avem un regulament aprobat prin HCL prin care se impune o taxa anuala pentru functionarea Sc,ii,if
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
martita, utilizator
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:15, 6 Decembrie 2010
Autorizatie dela CSA in primul rand si dupa aceea de la primarie autorizatia de functionare.
Piata asigurarilor e reglementata si supravegheata prin intermediul CSA (Comisia de Supraveghere a Asigurarilor), care a prevazut si modul obtinerii autorizatiei si cuantumul taxei de functionare (Ordinul 16/2009 detaliaza conditiile de autorizare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat, notar, expert contabil - autorizatie de functionare primarie Crinel Crinel OG 99/2000 nu include profesiile liberale intre activitatile pentru care este necasar obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie. Totusi la Bacau ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat!-urgent coca33 coca33 Revin cu problemele mele referitoare la un contract de mandat. Ce implica neinregistrarea unui contract de mandat, in domeniul asigurarilor, la CSA? Multumesc (vezi toată discuția)
Activitate asigurari si creditare just.rain just.rain buna ziua, o cerere de infiintare srl a fost respinsa de orc pt ca actul constitutiv continea si cateva coduri caen privitoare la activitatile de ... (vezi toată discuția)