avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ACTIVITATE DEPENDENTA PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ACTIVITATE DEPENDENTA PFA

Sunt PFA si am contract de prestari servicii in domeniul resurselor umane cu o institutie. Prin Ordonanta 58/2010 s-a modificat codul fiscal de la 01.07.2010 si a fost definita activitatea dependenta. In cazul in care activitatea mea va fi reconsiderata ca dependenta, in ce conditii mai pot lucra cu institutia respectiva ca si PFA?
Ce sarcini revin institutiei si PFA?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Pfa-acivitate dependenta rcujba rcujba In baza OUG nr.58/2010, orice activitate poate fi reconsiderata dependenta. Activitatea dependenta= orice activitate desfasurata de o persoana fizica intr-o ... (vezi toată discuția)
Pfa-pensionar, activitate dependenta? radu_69 radu_69 Sunt PFA -resurse umane, am si calitatea de pensionar in sistemul public de pensii si colaborez pe baza de contract de presatari servicii cu o institutie. In ... (vezi toată discuția)
Conventii in baza codului civil lianamic lianamic Ce obligatii de plata decurg din incheierea unei conventii civile de prestari servicii? Numai impozit, sau toate contributiile sociale platite si de angajat si ... (vezi toată discuția)