avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... extras de carte funciara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

extras de carte funciara

va rog cine i-mi poate spune si mie ce este o carte funciara si de unde o pot scoate
multumesc.
Cel mai recent răspuns: casandreea , utilizator 08:52, 3 Iulie 2010
Extrasul de carte funciara este document eliberat, la cerere, proprietarului unui imobil sau titularului unui drept real principal asupra unui imobil, de catre serviciul de carte funciara.
Extrasul de carte funciara cuprinde datele inscrise in foaia de avere cu privire la acel imobil, precum si eventualele sarcini care greveaza imobilul in cauza.
Pentru eliberarea lui trebuie sa completati o cerere [ link extern ] ,
la
Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara.
Taxa pentru eliberarea unui extras in regim normal este de 20 RON - cu eliberare in 3 zile lucratoare de la data depunerii, iar pentru eliberarea in regim urgenta este de 100 RON - cu eliberarea a doua zi de la depunere.
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
aariam_a, utilizator
Completez pe aariam_a, cum ca, acest extras de carte funciara poate fi solicitat de catre orice persoana (nu doar de catre proprietar), la OCPI teritorial (de obicei in fiecare localitate unde exista judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie sau intretinere. jackuzzyyy jackuzzyyy Buna ziua!Am o mama bolnava in grija tatalui si o sora casatorita care nu locuieste cu ei.As dori sa cunosc daca se poate face un contract de intretinere sau ... (vezi toată discuția)
Extras cf de informare sau extras cf in extenso ContSters347943 ContSters347943 Ma intereseaza sa aflu toti posesorii unui teren, incepand cu cel mai vechi, ce am nevoie pentru asta? este suficient sa fac o cerere pentru un extra cf de ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara pentru informare nety36 nety36 Buna ziua, am nevoie de un extras de carte funciara pentru informare sau orice alt document care sa-mi indice proprietarul de drept al unui imobil Am ... (vezi toată discuția)