avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... circulatia fara carnet de conducere si dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

circulatia fara carnet de conducere si dosar penal

Este posibil ca o persoana care nu a avut niciodata carnet de conducere, a fost prins , a mintit in legatura cu identitatea folosind identitatea fratelui sau plecat din tara, i s-a intocmit dosar penal in urma caruia a fost codamnat la 8 luni cu suspendare si perioada de proba de 2 ani, sa fie implicat intr-un accident soldat doar cu avarierea autoturismelor si sa nu pateasca nimic?:(
E adevarat ce spuneti dvs .daca ar declara o alta persoana .
Doar ca , in ziua de azi , nimeni nu isi asuma asa ceva .
Eu nu mi-as asuma .
Iar , firmele de asigurari mai fac si schimb de informatii cu politia ...
Daca scapa , o fi norocul sau . Ptr ca in caz contrar , il asteapta , stiti si dvs ce .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident - vatamare, recuperare cheltuieli medicale ellaene ellaene In urma unui accident auto, in care am avut umarul luxat(am certificat medico-legal si scrisoare medicala) si masina avariata,se mai poate face ceva pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis dupa accident IonescuAndrei IonescuAndrei Buna ziua, Am citit cateva articole de pe forumul dumneavoastra si totusi nu am gasit ceva asemanator cazului meu. In urma cu aproximativ 7 luni am avut ... (vezi toată discuția)