avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trafic de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trafic de droguri

am nevoie de un av care sa isi faca meseria,santem la recurs ,av care laam avut nu a facut nimic ,asi dori daca se poate sa imi iau un av care sa ma reprezinte ,vreau sa rejudece dosarul,este acuzat de trafic ,nu afacut asa ceva ,este bagat la grup cea ce am inteles ,nu au nimic ,nu lau prins cu nimic ,a mai consumat la diverse petreceri dar ast nu inseamna ca este traficat cer ajutor din tot suflutu va rog sa ma ajutati am 4 copii sant dispusa sa merg cat de departe pot nu concep faptul sa il condamne pentru ceva ce na facut ,ce sanse anm acum la recurs ca sa se rejudece dosarul .va rog daca se poate sa ma puneti in legatura cu un av pentru a ma reprezenta in instanta ,procesul se judeca la bucuresti,iar recursul il avem pe 13 septembrie .va rog sa ma ajutati .astep un raspuns cat mai curand din partea dumneavoastra .va multumesc. sant din Rm valcea
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:05, 1 Iulie 2010
Parerea mea este ca avocatul trebuie sa studieze dosarul ca sa va spuna ce sanse ar fi.
In astfel de procese exista si interceptari ale convorbirilor telefonice.Unul sau mai multi inculpati il poate indica si pe el.
Ce pedeapsa a primit?
avocat Claudiu Lascoschi
Cred ca sansele in recurs sunt slabe .
Probele in aparare trebuiau administrate in fond si cel tarziu in apel .
Acum , vedeti daca se incadreaza in disp art 385^9 Cpp .
Daca inculpatul/inculpatii sunt singurii care au declarat recursul , mai mult decat au primit nu pot primi . Mai putin s-ar putea . Ar trebui analizate probele in vederea circumstantierii si minimizarii consectintelor si pericolului social al faptei .
In recurs este foarte greu de obtinut o solutie favorabila, dar nu imposibil.
In genereal, din cate stiu rar se greseste.
Daca insa aveti convingerea ca este nevinovat si este vorba despre o eroare judiciara ( ceea ce nu ar fi nici imposibil) incercati sa platiti un avocat care sa isi faca mai intai idee daca are sau nu sanse.
Onorariul pentru recurs il veti plati doar daca acesta va considera ca exista sanse rezonabile.
Puteti sa platiti sa ia dosarul cu totul ,,pe nevazute" dar dupa parerea mea este de preferat ca avocatul sa il studieze anterior.Sunt doua hotarari ale instantelor de fond care trebuie ,,demolate"...
Daca ar fi fost hotarari contradictorii de achitare si apoi de condamnare, sau invers, sansele ar fi existat cumva intr-o proportie mult mai mare...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magistrat care pronunta o condamnare pe o fapta prescrisa SABINA BB SABINA BB Cum va explicati faptul, ca acei magistrati desre care se spune ca sunt cei mai bine pregatiti profesional, poate sa pronunte in aceeasi hotarire o condamnare ... (vezi toată discuția)
Caz de nulitate? cezar99 cezar99 este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator (vezi toată discuția)
Rejudecare propunere de arestare preventiva ayahuasca ayahuasca credeti ca este posibil ca o instanta de recurs, care solutioneaza recursul inculpatului impotriva incheierii instantei de fond prin care s-a dispus arestarea ... (vezi toată discuția)