avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... conditii de acordare a CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

conditii de acordare a CCC

Buna ziua,
Am auzit ca s-a schimbat legea de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului,
ca ar fi necesar sa am lucrat 1 an inainte de a ramane insarcinata pentru a putea primi ajutorul pentru crestere copilului,
Este adevarat!!!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 15:26, 1 Iulie 2010
Persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit, BENEFICIAZA de:
 concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani, precum si de
 o indemnizatie lunara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare indemnizatie crestere copil BUNICA2009 BUNICA2009 BUNA ZIUA, am o intrebare,este adevarat ca s-a modificat cuantumul indemnizatiei de crestere copil? am auzit ca daca indemnizatia reprezinta mai putin decat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului nathalice nathalice Buna ziua,am o intrebare....Daca o femeie care este insarcinata si nu are 12 luni vechime la locul de munca, pina in momentul in care naste,nu va primi nici ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Pop Ana Maria Pop Ana Maria am o nedumerire...:D in legatura cu indemnizatia de crestere a copilului...eu lucrez in cadrul armatei si sotia mea este insarcinata in luna a 4-a, am auzit pe ... (vezi toată discuția)