avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicitare daune morale in cazul ridicarii masinii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicitare daune morale in cazul ridicarii masinii

Buna ziua,

M-ar interesa baza legala pentru solicitarea de daune morale in urma furtului masinii. Politia Comunitara mi-a ridicat masina de pe un spatiu, pe care ei il considera necorespunzator parcarii si nu a lasat nici o hartie cu datele de contact.
Astfel pentru a sustine o contestatie si pentru a solicita daune morale, in codul civil ar trebui sa gasesc o informatie clara legata de acest aspect, insa nu am gasit-o.
Va rog sa ma ajutati dvs.

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 14:39, 1 Iulie 2010
probabil e vb de Bucuresti unde in baza unei hotarari a consiliului local se ridica masinile parcate necorespunzator.
ca sa faceti contestatie trebuie sa intrati in posesia procesului verbal de contraventie ca sa-l puteti contesta.
Daune morale pt ce sa cererti care este prejudiciul moral suferit.
Trebuie sa detaliati problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina ridicata de pe strada, doresc sa fac plangere contraventionala elishepherd elishepherd In data de 15.01.2011 mi-a fost ridicata masina de pe o strada din sectorul 6. Banuind motivul pentru care nu am gasit-o unde am lasat-o m-am dus la parcul de ... (vezi toată discuția)
Ridicari autoturisme. pot castiga plangerile contraventionale? cristianstefanescu cristianstefanescu Buna ziua Astazi 2 masini mi-au fost ridicate, a mea si a pritenei mele, pe motiv de parcare pe trotuar in sectorul 6 pe str. Calea Apeductului in ... (vezi toată discuția)
Legislatie parcari RoraM RoraM buna ziua, am parcat masina pe un loc nemarcat ca fiind parcare, langa o parcare cu abanonament. Proprietarul parcarii a chemat politia locala si am primit ... (vezi toată discuția)