avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata iluminatului public
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata iluminatului public

Buna ziua,poate ma lamureste si pe mine cineva;cine trebuie sa plateasca iluminatul public,cei de la primarie mi-au zis ca trebuie sa platesc 450 de mii pt asta,spunandu-mi ca din 50 de milioane nu strang de la oameni nici macar doua milioane ,deci nici macar cei din primarie nu-l platesc,ei fiind cel putin 10 angajati,deci 4,5 mil. Va multumesc !:(

Alte discuții în legătură

Legalitate taxa pentru echipa de fotbal a orasului crisstina_ crisstina_ Buna ziua!M-am mutat de curand intr-un ansamblu de blocuri din Chiajna si am aflat ca pe langa impozitul pe casa mai trebuie sa platesc si o asa zisa taxa ... (vezi toată discuția)
Ce pot face ca primar? Lulica Lulica Nu sunt eu primarul.... un vechi prieten, dintr-o comuna din Baragan, a fost ales. Prima candidare, primul mandat. Veselie maxima pana la un punct. Adica pana ... (vezi toată discuția)
Cine trage curentul??! emanuellen emanuellen Copii mei au cumparat un teren care la inceput a fost extravilan dar intretimp a devenit intravilan si se poate construi pe ea.Dar pentru asta e necesar sa ... (vezi toată discuția)