avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se calculeaza CO pe perioada celor 126 de zile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se calculeaza CO pe perioada celor 126 de zile concediu de maternitate?

Buna ziua,

As vrea sa va intreb care este parerea dvs referitor la faptul daca in perioada celor 126 zile de concediu de maternitate se calculeaza concediu de odihna sau nu se calculeaza?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anamariap28 , utilizator 14:51, 1 Iulie 2010
concediul de odihna se calculeaza numai pe perioada lucrata efectiv, deci pe perioada concediului de maternitate nu se acorda([ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de maternitate eve25 eve25 Buna ziua, La calculul indemnizatiei de maternitate (cele 126 zile) se tine cont de numarul zilelor lucratoare din ultimele 6 luni sau de numarul zilelor ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de maternitate crisstinnaE crisstinnaE Buna ziua, am inteles ca de la 1.4.2014 se va schimba modul de calcul pentru concediul de maternitate. Pana acum stiu ca se lua in calcul media veniturilor ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna inainte de concediu de maternitate andrei987ro andrei987ro Buna ziua, sotia mea este insarcinata iar data probabila a nasterii este 5.07.2012. Angajatorul i-a spus ca beneficiaza in anul 2012 de mai putine zile de ... (vezi toată discuția)