avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IMPRUMUT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IMPRUMUT

Buna Ziua Am luat un imprumut de 2000 eu fara garantie doar prin act notarial. imprumutantul mi-a cerut doar adeverinta de venit, copie dupa buletin si o fatura de utilitati, ar putea sa ceare un credit de la o banca in lipsa mea cu aceste documente ? si in urma neachitarii la timp ce poate sa faca imprumutantul in afara de obtinerea imprumutului mentionez ca factura de utilitati e pe numele parintilor . in consecinta care ar fi cele mai grave urmari ? multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
Emil_blue, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:29, 1 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Asas cum inteleg eu din ceea ce ati spus...raspunsul meu este nu.
In mod legal nu o poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut Emil_blue Emil_blue Buna Ziua .Am mai adaugat intrebarea aceasta dar am uitat sa adaug cate ceva . Am luat un imprumut de 2000 eu fara garantie doar prin act notarial. ... (vezi toată discuția)
Care sunt riscurile contractarii unui imprumut notarial fara garantii? labtecom007 labtecom007 buna ziua.am onevoie urgente de o suma de 15000 euro iar ultima solutie pentru a-i obtine e de a contracta un imprumut notarial fara garantii.as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Implicatii factura utilitati proprietar pt credit ne-proprietar? dona77 dona77 Buna ziua, Pentru urmatoarea situatie: o persoana a obtinut un credit de la [ sc nebancara], in baza unui buletin cu domiciliul la o adresa la care nu mai ... (vezi toată discuția)