buna ziua.am onevoie urgente de o suma de 15000 euro iar ultima solutie pentru a-i obtine e de a contracta un imprumut notarial fara garantii.as vrea sa stiu care sunt riscurile la care ma expun atat eu cat si familia mea?
Se pot popri venituri, se pot executa silit bunuri mobile/imobile.
Garantati cu bunurile dvs. prezente si viitoare, deci daca va angajati cu carte de munca, se poate popri salariul. Daca mosteniti ceva, se poate executa silit etc.
Daca stiti ca nu veti dobandi nici un bun si nici un venit, atunci creditorul nu are ce executa, logic.
Toate cele de mai sus sunt perfect valabile pentru imprumuturile contractate cu bancile sau institutiile financiar nebancare.
Dar oare de ce am impresia ca aici vorbim de un imprumut luat de la o anumita persoana, care in limbajul comun se numeste "camatar"? Ca prea e totul urgent...
Iar in acest caz, stim cu totii ca "executarea" poate fi si de alta natura...:hammer:
:training: :((
Daca are dreptate colegul, eu va sfatuiesc sa va mai ganditi...Nu v-as dori sa aveti de-aface cu camatarii...atat dvs. cat si familia dvs.! Mai bine vindeti ceva...