avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IMPRUMUT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IMPRUMUT

Buna Ziua .Am mai adaugat intrebarea aceasta dar am uitat sa adaug cate ceva . Am luat un imprumut de 2000 eu fara garantie doar prin act notarial. imprumutantul mi-a cerut doar adeverinta de venit, copie dupa buletin si o fatura de utilitati, ar putea sa ceare un credit de la o banca in lipsa mea cu aceste documente ? si in urma neachitarii la timp ce poate sa faca imprumutantul in afara de obtinerea imprumutului mentionez ca factura de utilitati e pe numele parintilor . in consecinta care ar fi cele mai grave urmari ? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:02, 1 Iulie 2010


daca nu restituti imprumutul astfel cum v-ati obligat, contractul de imprumut fiind titlu executoriu, creditorul poate solicita executarea acestuia prin urmarire mobiliara,poprire, imobiliara asupra bunurilor dvs
in caz de neplata, veniturile sisau bunurile dvs, pot fi executate silit. creditorul dvs, nu poate lua imprumut in numele dvs (legal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut Emil_blue Emil_blue Buna Ziua Am luat un imprumut de 2000 eu fara garantie doar prin act notarial. imprumutantul mi-a cerut doar adeverinta de venit, copie dupa buletin si o ... (vezi toată discuția)
In cazul creditului bancar pentru nevoi personale Rusu Tiberiu Rusu Tiberiu - în cazul pensionarii de boala (cu incapacitate de munca), banca cum isi va mai recupera creditul? - îsi va recupera creditul din pensie, sau va astepta ... (vezi toată discuția)
Cum se recupereaza banii imprumutati prin contract de imprumut HARICLEEA HARICLEEA Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: In martie 2015 am imprumutat cu suma de 40000 ron o cunostinta, incheind un contract ... (vezi toată discuția)