avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum aflu obiectul procesului in care sotia a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum aflu obiectul procesului in care sotia a fost reclamant si primaria - stare civila - parat?

Ce poate reprezenta ca obiect de judecata Stare civila in care reclamantul este o persoana fizica iar paratul este primaria unei comune?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 19:06, 1 Iulie 2010
nimic. serviciul de stare civila nu are personalitate juridica, nu este independent de primarie, iar prin lege, ofiterul de stare civila este primarul, nu serviciul de stare civila. :)
interesanta formulare ;);) ;););););)
Am sa va intreb mai explicit. Fosta mea sotie a avut un proces prin 2006. Cautand pe tribunalul curtea de arges am gasit dosarul unde ea este trecuta ca reclamant si primaria din comuna natala ca parat.
In dreptul obiectul cauzei este scris stare civila. Nedorind sa-mi comunice niciodata care a fost problema in proces incerc sa inteleg prin acest obiect procesual stare civila care ar fi putut sa fie substanta procesului.
pot fi o gramada de probleme.... de la rectificare de act de stare civila, refuz de a elibera o dovada a starii civile, etc. daca doriti sa stiti, faceti cumva si ajungeti la dosar, altfel, numai speculam pe aici:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate rectifica o greseala facuta de ofiterul starii civile ... diana1989 diana1989 Cum se poate rectifica o greseala facuta de ofiterul starii civile cu privire la inscrierea eronata in certificatul de nastere a unui copil nascut in Italia , ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate aylyn87 aylyn87 Am un proces cu un vecin care a intrat ilegal in curte, acest vecin a primit de la primarie acea proprietate (are acte), desi acel loc este al meu conform ... (vezi toată discuția)
C pr. c. sau lege? aser aser In ce art este trecut ca reclamantul trebuie sa justificecalitatea procesuala pasiva ( a paratului) prin indicarea obiectului cererii si a motivelor pe care se ... (vezi toată discuția)