avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diurna

pt a avea cistig de cauza in cazul unui conflict din cauza ca nu se acorda diurna minima legala trebuie prevazut expres in contractul de munca, cuantumul diurnei sau altfel trebuie trecut ca se acorda aceasta diurna? multumesc Dodu
defapt cred ca nu am intrebat bine iurna trebuie trecuta in contractul individual de munca?
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
dodu ioan , utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 1 Iulie 2010
In caz de nerespectare a clauzelor contractuale de catre angajator, salariatul se poate adresa instantei de judecata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna minima projectix projectix Buna ziua, Care este diurna minima legala in cazul deplasarii in strainatate a unui angajat al unei societati cu raspundere limitata. Din ceea ce rezulta din ... (vezi toată discuția)
Problema juridica a diurnei externe - lamurirea minimului obligatoriu! davidc davidc As dori sa cer parerea si modul in care d-voastra - avocati, consilieri juridici sau contabili, considerati ca ar trebui solutionata problema legata de ... (vezi toată discuția)
Diurna externa VIRGIL31 VIRGIL31 Buna ziua. Am si eu o nelamuriere. In cazul in care un salariat cu CIM incheiat in Romania, din transporturi, cu functia de sofer, lucreaza in afara tarii, in ... (vezi toată discuția)