avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

MULTUMESC PT RASPUNSURI Acum am o nelamurire daca mergem pe parte notariala si apartamentul se imparte 1 2 la fiecare se face un certificat de mostenitor dupa aceea cine se poate intabula pe apartament s au cand se dezbate succesiunea daca fratele renunta la parte lui in favoarea mea si fac o hartie precum ca in termen de 2_5 ani ii d au bani pe cei 25 % din valoarea apartamentului se poate si asa?la cartea funciara nu am sanse sa scot extras de carte funciara pt succesiune?impozitul pe imobil e platit la zi iar cand plateam impozitul le am explicat si mi sa spus sa pastrez chitantele s au asta nu are legatura cu cei 1%?
Cel mai recent răspuns: laurabalan45 , utilizator 18:57, 1 Iulie 2010
ce vreti sa faceti?
imobilul asta e intabulat?
daca este intabulat, ulterior CM-ul se va duce si el la CF si se va intabula.
veti aparea dvs si fratele in calitate de coproprietari.
ulterior veti putea face un act de partaj in care sa se stipuleze ca plata sultei sa se faca intr-un termen de x.
apartamentul a fost luat in 1979 o part din bani i au dat din mana restul sa platit in rate la cec am terminat de platit dupa decesul tatalui si nu sa intabulat nimeni nici mama asa ca acum nu este nimeni intabulat iar eu locuind in imobil vreau sa fac anumite imbunatatiri si am nevoie de un act precum ca sunt copropritar pt ca nu pot face nimic si pana in septembrie trebuie sa rezolv cumva
primul pas: dezbateti succesiunea de pe urma parintilor.
DE LA CARTEA FUNCIARA IMI VOR ELIBERA MIE EXTRS DE CARTE FUNCIARA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare dupa succesiune Aurelia Butiurca Aurelia Butiurca In anul 2010 s-a facut succesiunea in urma decesului tatalui meu. Mentionez ca in apartament locuia mama, fratele meu, sotia acestuia si cei doi copii ai lor. ... (vezi toată discuția)
Suntem trei frati iar fratele cel mare nu vrea sa facem succesiunea Oacc Oacc Buna ziua,Santem trei frati iar fratele cel mare nu vrea sa facem taxa de succesiune dupa parinti decedati.metionez ca avem un apartament mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)