avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... site gazduit pe un server in America
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

site gazduit pe un server in America

Buna seara
Am un site in engleza gazduit pe un server din Statele Unite si presteaza servicii pentru cei din Statele Unite. Eu sunt persoana fizica. Se preteaza vreunei impozitari in Romania?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Site gazduit pe un server in america Gabriela VP Gabriela VP Buna seara Am un site de site de socializare pentru romani exclusiv gazduit pe un server din SUA si este in totalitate gratuit pentru utilizatori. Singurii ... (vezi toată discuția)
Site gazduit in sua, ce legislatie se aplica? BogdanSM BogdanSM Bu,na ziua, lucrez la un site web al carui continut se afla in intregime gazduit pe un server din SUA...intrebarea mea este: ce legislatie se aplica in ... (vezi toată discuția)
Taxe firma sua Edwin_Larsen Edwin_Larsen Ce taxe datoreaza statului roman o firma de software inregistrata in SUA care este operata din Romania de un rezident roman? Firma va fi inregistrata in SUA ... (vezi toată discuția)