avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... site gazduit pe un server in America
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

site gazduit pe un server in America

Buna seara
Am un site de site de socializare pentru romani exclusiv gazduit pe un server din SUA si este in totalitate gratuit pentru utilizatori. Singurii bani care intra sunt din reclamele postate pe site.In aceasta situatie trebuie platite taxe, impozite sau altceva? Proprietar este o persoana fizica.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 11:15, 31 Iulie 2010
Nu are relevanta unde si de catre cine este gazduit site-ul atat timp cat dvs sunteti rezident in Romania.
Din acest motiv, potrivit Codului fiscal se impoziteaza veniturile incasate din servicii sau lucrari ori inchirieri realizate de persoane fizice.
De la plata impozitelor sunt scutiti in prezent doar angajatii din IT (ex. programatori, informaticieni).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie gazduire web in sua - impozit pe venitul nerezidentilor dannad001 dannad001 O firma din Romania are un Site web gazduit (hosted) pe un server din SUA ce apartine unei firme din SUA. Cum calculam Impozitul pe venitul Nerezidentului ... (vezi toată discuția)
Va rog, o clarificare pentru taxarea tva ! timtheone timtheone Am cautat pe foarte multe site-uri si forum-uri dar nu am gasit nicaieri ceva concret, care sa zica clar DA sau NU. Problema este in felul urmator: O persoana ... (vezi toată discuția)
Taxe firma sua Edwin_Larsen Edwin_Larsen Ce taxe datoreaza statului roman o firma de software inregistrata in SUA care este operata din Romania de un rezident roman? Firma va fi inregistrata in SUA ... (vezi toată discuția)