avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit suplimentar pentru a doua locuinta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit suplimentar pentru a doua locuinta

Daca locuinta este dobandita prin contract de Intretinere, deci nu am decat drept de proprietate, nu si de posesie si folosinta, este normal sa platesc acest impozit suplimentar pentru a doua locuinta? Mentionez ca batranii traiesc si sunt in intretinerea mea.
Cel mai recent răspuns: hunul , utilizator 21:37, 1 Iulie 2010
mda,buna intrebare,la fel si eu, si nu se stie nimic(se specifica doar care e dat in chirie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare ''chiriaș'' și reîntoarcere la domiciliu proprietar. cum se poate rezolva? yoyosicoty yoyosicoty Buna ziua, Socrul meu se confrunta cu o problema. O perioada de vreme a locuit la tara, dar dupa decesul sotiei s-a hotarat sa revina cel putin pe perioada de ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager Daniela99 Daniela99 Buna ziua tuturor. Ma aflu in urmatoarea situatie si incerc sa vad care ar fi solutia: In 2001 am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri in legatura cu un cotr. v/c cu clauza de intretinere florance01 florance01 salutare la toata lumea, am si eu o nelamurire in legatura cu un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretine. Pe durata derularii contractului ... (vezi toată discuția)