avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stat de plata nesemnat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stat de plata nesemnat

Buna ziua. Am lucrat ca asistenta la un cabinet medical individual din ianuarie 2010 pana la sfarsitul lunii iunie 2010. Am semenat un CIM pe un salariu de 750 RON brut fara bonuri de masa. Am semnat si o demisie in alb (fara data). Nu mi-am primit salariul, nu am semnat nici un stat de plata. Tot ce am primit sunt bonuri cadou de 10 RON care le primeam pentru fiecare recoltare (la negru). Ce ma sfatuti sa fac? Care sunt pasii de urmat pentru a imi recupera banii munciti? E normal un salariu de 750 RON brut pentru asistent medical generalist?
Cel mai recent răspuns: dodyalfaed , utilizator 09:45, 2 Iulie 2010
Faceti cerere de chemare in judecata impotriva angajatorului la tribunalul unde dvs. aveti domiciliul.
Aveti posibilitatea sa sesizati ITM-ul si/sau sa introduceti o actiune impotriva angajatorului la Tribunalul in in circumscriptia caruia aveti domiciliul sau resedinta. Actiunea este scutita de plat taxelor judiciare.
Sunt din provincie, iar locul de munca e ...a fost in Bucuresti. Ma adresez mai intai la ITM si apoi la Tribunal? Nu cunosc bine procedurile. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere nejustificata radu_george74 radu_george74 pana la data de 01-06-2010 am lucrat in functia de agent paza la sc PANTERA GUARD SRL de unde am fost concediat fara motiv si fara preavizul de 15 zile cum ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare mixi64 mixi64 am terminat colegiul si de la 1 ianuarie 2008 sunt angajat pe post de asistent medicina generala cu un salar de incadrare de 553lei. este normal acest salar? ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie incetare cim art.79 alin 7 Bullex Bullex Buna ziua, In urma unor probleme de comunicare/intelegere intre mine si angajator, mi s-a sugerat demisia, si am acceptat situatia (am preferat sa scap de ... (vezi toată discuția)