Cine imi poate spune cum se calculeaza termenul de 15 zile pentru inaintarea unei plangeri la adresa procesului verbal de constatare a contraventiei?
Eu stiam ca se aplica metoda de calcul pe zile libere, adica nu intra in calcul prima si ultima zi. Dar se pare ca instanta de judecata ma contrazice. O contestatie depusa in ultima zi dupa metoda de calcul pe zile libere a fost respinsa ca tardiva. Poate cineva sa imi spuna de ce?
Mai concret, pentru un proces verbal incheiat in data de 17 ianuarie a fost depusa plangerea in data de 2 februarie. :-/
E facut deja recursul, doar ca nu inteleg solutia instantei de a respinge plangerea ca tardiva...
Spuneai ca si tie ti se pare ca 1 feb ar fi ultima zi... Imi spui, te rog, si mie daca ai ceva concret pe care te bazezi? Inca nu e tarziu sa precizez motivele de recurs...
Recurs
florescuvalentin
Am avut o hotarare judecatoreasca care s-a dat pe 25.11.2010 cu drept de recurs. Care este ultima zi de depunere a recursului??Dar data de 01 12 2010 intra in ... (vezi toată discuția)