Am avut o hotarare judecatoreasca care s-a dat pe 25.11.2010 cu drept de recurs. Care este ultima zi de depunere a recursului??Dar data de 01 12 2010 intra in calculul celor 15 zile???
se calculeaza de la data cand v-a fost comunicat. se numara de la prima zi cand ati primit-o cincisprezece zile. ultima inclusiv. mie imi pare tardiv ca suntem in 18 feb deja
cele 15 zile se calculeaza de la data cand v-a fost comunicata sentinta. nu cred ca s-a pronuntat sentinta pe 25.11 si pe 1 decembrie deja v-a fost comunicat motivarea! sunt astfel de sentinte care nici dupa 3-4 luni nu se motiveaza si nu se comunica!
Termenele; 15 zile de la comunicare; nu se ea in calcul prima zi de comunicare, zilele (sambata si duminica) deasemeni zilele care sunt declarate prin Decrete si Legi zile nationale libere. Cererea de recurs se poate pune in a 15 zi pana la ora 12,00. Iar daca a 15 a zi cade intr-o zi libera se prelungeste termenul pana la prima zi lucratoare ora 12,00
Cam acesta este raspunsul al intrebarea D-voastra
Am avut o hotarare judecatoreasca care s-a dat pe 25.11.2010 cu drept de recurs. Care este ultima zi de depunere a recursului??Dar data de 01 12 2010 intra in calculul celor 15 zile???
Cand ati primit hotararea judecatoreasca? ... de la aceasta data se calculeaza termnul de recurs, potrivit art.101 C.proc.civ.