avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesionare sau inchiriere teren primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesionare sau inchiriere teren primarie

Primaria poate concesiona sau inchiria un teren al sau ,cat timp exista pe rolul instantei un proces cu proprietarul de facto al terenului (victima a legilor comuniste)?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:29, 2 Iulie 2010
Cita vreme nu exista o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila poate face acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate concesiona un pamant in litigiu? ddana ddana Buna ziua, as avea o intrebare.. Daca nu exista o hotarare definitiva si irevocabila un pamant poate fi concesionat? :(( (vezi toată discuția)
Impozit retroactiv pe teren? Lucian_Stroe Lucian_Stroe Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine categoria, sper ca da... Impreuna cu fratele meu am obtinut, prin hotarare judecatoreasca definitiva, dreptul de ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre actul de adjudecare Adela Miklos Adela Miklos O societate dobandeste o suprafata de teren in urma actului de adjudecare, inscris in cartea funciara.Se inregistraza la impozite, plateste impozite timp de 2 ... (vezi toată discuția)