avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate concesiona un pamant in litigiu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate concesiona un pamant in litigiu?

Buna ziua, as avea o intrebare..
Daca nu exista o hotarare definitiva si irevocabila un pamant poate fi concesionat? :((
Cel mai recent răspuns: ddana , utilizator 17:43, 16 Iunie 2009
In principiu, nu, dar depinde la ce se refera litigiul.
Nu se poate concesiona
era un proces intre primarie si mostenitori la momentul cand a fost concesionat. ulterior mostenitorii au castigat procesul iar cei care au conceionat refuza sa plateasca pamantul.
Sa intelegem ca s-a incheiat contract de concesiune de catre Primarie in timp de asupra terenului se purta un litigiu ? Iar dvs. sunteti concesionarii acestui teren ? Este vorba despre plata redeventei? Nu este clar....
bunica mea este mostenitoarea acestui teren. terenul a fost luat pe vremea comunistilor iar in 1992 s-au facut demersurile pt reintrarea in posesie. primul proces a fost pierdut terenul fiind castigat de primarie. s-a facut recurs dar intre timp primaria a concesionat terenul. de atunci ne judecam cu primaria si cu concesionarul terenului

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat bittta bittta vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat, cedare concesiune clepo clepo Subiectul este un teren concesionat de primarie unei persoane , sa o numim A. Terenul este concesionat pe o perioada de 49 ani Persoana A mi-a cedat ... (vezi toată discuția)
Redeventa in cazul concesionarii de cabinete medicale giani_cainele giani_cainele sunt medic specialist medicina de familie si vreau sa concesionez un cabinet la tara Mentionez ca acel cabinet functioneaza in cadrul primariei,adica ... (vezi toată discuția)