avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate concesiona un pamant in litigiu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate concesiona un pamant in litigiu?

Buna ziua, as avea o intrebare..
Daca nu exista o hotarare definitiva si irevocabila un pamant poate fi concesionat? :((
Cel mai recent răspuns: ddana , utilizator 17:43, 16 Iunie 2009
Avand in vedere ca la momentul concesiunii, dvs formulaserati deja recurs, primaria nu trebuia sa inchee concesiunea atata timp cat hotararea instantei nu era deinitiva... irevicabila nefiind necesar in acest caz...

Insa, avand in vedere ca, din cate inteleg la acest moment, aveti o hot definitiva si ireviocabila.. puneti-o in executare si solicitati anularea contractului de concesiune cu despagubiri din partea primariei..
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat bittta bittta vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat, cedare concesiune clepo clepo Subiectul este un teren concesionat de primarie unei persoane , sa o numim A. Terenul este concesionat pe o perioada de 49 ani Persoana A mi-a cedat ... (vezi toată discuția)
Redeventa in cazul concesionarii de cabinete medicale giani_cainele giani_cainele sunt medic specialist medicina de familie si vreau sa concesionez un cabinet la tara Mentionez ca acel cabinet functioneaza in cadrul primariei,adica ... (vezi toată discuția)