avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... control activitate firma care administreaza asociatia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

control activitate firma care administreaza asociatia de proprietari

avand in vedere ca nu am acces la documentele asociatiei si am suspiciuni cu privire la ele, care este cea mai "adevarata" metoda de control? unde pot face sesizarea ca sa vina cineva si sa verifice actele asociatiei? sa verifice cu adevarat , pentru ca am rezerve si privitor la cenzor... va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:17, 2 Iulie 2010
Gratis puteti face reclamatie la primarie Biroul de relatii cu asociatiile de proprietari.
Mai puteti sa actionati in judecata asociatia de proprietari pe motiv ca nu vi se da acces la documentele asociatiei si sa cereti in instanta un expert contabil care sa faca acest control, desemnat de instanta de judecata. Cheltuielile cu procesul le puteti recupera, cerandu-le in instanta in caz ca se dovedeste ca Dv. aveti castig de cauza.

Mai puteti sa va adunati mai multi proprietari care impartasiti aceeasi opinie si sa angajati un expert contabil pe care sa-l platiti Dv.
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
elga50, moderator
Solicitati in scris presedintelui asociatiei sa va puna la dispozitie documentele pe care doriti sa le consultati, bazandu-va cererea pe legea 230/2007 si normele de aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control ContSters30487 ContSters30487 buna ziua! cine imi poate spune si mie care e organul de control al unei asociatii de proprietari? Avem unele nelamuriri in privinta banilor, cheltuieli etc ... (vezi toată discuția)
Nereguli asociatie proprietari ContSters137098 ContSters137098 Prima faza a trecut fara un raspuns pertinent din partea Biroului de indrumare si control al asociatiilor de proprietari din cadrul Primariei Giurgiu.In urma ... (vezi toată discuția)
De la ce varsta pot fi bagati copii la intretinere? rafaelo_rafael rafaelo_rafael buna ziua,stiti cumva de la ce varsta pot fi bagati copii la intretinere? si daca as vrea sa ma scot de la intretinere pt o perioada limitata,care ar fi ... (vezi toată discuția)