avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale restaurant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

restaurant

Buna ziua,

As dori sa stiu daca la deschiderea unui restaurant, adresa acestuia poate fi aceeasi cu cea din actul constitutiv a firmei care deschide resturantul si implicit daca numele resturantului poate fi acelasi cu cel al firmei care deschide restaurantul.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 14:21, 2 Iulie 2010
da va autorizati la sediu activitatea de restaurant ,puteti folosi si numele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare gratar mici cerasela22 cerasela22 Buna ziua ,Detin un bar si as dorii sa amplasez un grătar ptr fripturi an interiorul acestuia CE CONDITII TREBUIE SA ANDEPLINESC ?mentionez ca am cod caen de ... (vezi toată discuția)
Am mai multe modificări de făcut pentru o sc al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor GioLmn GioLmn Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez. Trebuie in primul rand sa facem ... (vezi toată discuția)
Situatie spatiu la rc mihaela.aivanese mihaela.aivanese Am o firma care are sediul social in apartamentul meu. Vreau sa deschid o sala de fitness. Trebuie sa declar ceva la RC? Adica sa o fac punct de lucru sau ... (vezi toată discuția)