avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evaluare psihiatrica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evaluare psihiatrica

Am fost in preaviz 4 luni ,timp in care am fost internata la psihiatrie[nu numai] diagnostic depresie majora... Mi-sa desfacut contractul de munca cu art 65 Problema e ca medicul de fam nu-mi da adev apt munca [pt acest diagnostic] pt a depune dosarul pt somaj. Ce pot face? trebuie sa intru in sistemul de sanatate. Intrebare ; e datoria companiei sa-mi plateasca aceasta evaluare pshiatrica?Sa depun contestatie? Multumesc anticipat
Medicul curant ce v-a recomandat dupa externarea din spital?
mi s-a recomandat continuarea tratamentului prin cabinetul de psihiatrie din ambulator
Interventie moderator:
:rtfm:
ivanovionica:

Nu mai deschideti alte topicuri, in alte forumuri, pentru acelasi subiect. Intrati pe acest topic si continuati cu mesajele pe acelasi subiect.

ivanovionica a scris:
am omis sa mentionez ; lucrez in turism depart f&b [ bucatar ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
mentionez ca lucrez [lucram] in dep F&B bucatar ,in nici un caz cadru didactic sau medical
ivanovionica a scris:

Am fost in preaviz 4 luni ,timp in care am fost internata la psihiatrie[nu numai] diagnostic depresie majora... Mi-sa desfacut contractul de munca cu art 65 Problema e ca medicul de fam nu-mi da adev apt munca [pt acest diagnostic] pt a depune dosarul pt somaj. Ce pot face? trebuie sa intru in sistemul de sanatate. Intrebare ; e datoria companiei sa-mi plateasca aceasta evaluare pshiatrica?Sa depun contestatie? Multumesc anticipat Aceasta situatie nu are precedent?Am fost la comisia de expertiza ;;mi-au spus ca nu e treaba lor ,doar daca as fi fost pensionat, apoi med psihiatru nu are cum sa sa scrie apt munca [ar nega existenta bolii] . Rog mult , ce pot face ?Chiar trebuie sa mor de foame si boli dupa 35 de ani de munca ?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2010
ivanovionica, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuie sa fac sa contest un diagnostic pshiatric si decizia medicala asupra capacitatii de munca TruscaAlex TruscaAlex Buna ziua in anul 2014 am fost batut de politie si drogat cu cocaina am fost internat intr-un spital de pshiatrie unde fiind sub influenta drogurilor doctorul ... (vezi toată discuția)