avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce conditii trebuie sa indeplineasca un avocat pentru ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce conditii trebuie sa indeplineasca un avocat pentru a fi indrumator?

ce conditii trebuie sa indeplineasca un avocat pentru a putea sa isi ia un avocat stagiar?
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 15:14, 2 Iulie 2010
sa aiba 6 ani vechime de cand este avocat definitiv si sa aiba o buna reputatie.
L51/1995

ART. 18
Activitatea unui avocat stagiar poate fi indrumata numai de avocati definitivi cu o vechime de cel putin 6 ani in aceasta calitate si care se bucura de o reputatie profesionala nestirbita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu ContSters91976 ContSters91976 In urma promovarii examenului de primire, se poate incheia contractul de formare profesionala initiala cu un avocat indrumator, inscris in alt barou decat cel ... (vezi toată discuția)
Vechimea avocat indrumator mariacostaiche mariacostaiche As dori sa stiu si eu , va rog, care este vechimea pe care trebuie sa o aiba un avocat definitiv pentru a avea stagiari? Multumesc (vezi toată discuția)
In perioada de vechime a unui avocat intra si cei 2 ani de stagiatura? IonelaZ IonelaZ Buna ziua, am o intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns exact. Pentru ca un avocat sa fie indrumatorul unui stagiar trebuie sa fie avocat definitiv cu o ... (vezi toată discuția)