avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune 215 cec
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune 215 cec

daca pentru 6 file cec se primeste scoatere de sub urmarire penala ulterior dupa un an mai poate sa inceapa urmarirea penala alta politie din alta localitate? pentru aceeasi fapta?
Cel mai recent răspuns: Gherman Adrian , utilizator 15:09, 3 Iulie 2010
doar daca apar mijloace de proba noi necunoscute la momentul scoaterii de sub up
Cred ca ar trebui sa dati mai multe informatii pentru situatia/fapta/faptele pentru care urmarirea penala a terminata/incheiata si cele care au dus la redeschiderea dosarului.
Da, situatia nu imi pare chiar clara.
Organul de urmarire primul sesizat ramane competent sa ancheteze cazul.
Nu este legal sa sesizezi 2 sau 3 organe de urmarire penale si fiecare sa dea cate o solutie.
Dupa parerea mea doar organul primul sesizat cu plangerea ramane competent.

avocat Claudiu Lascoschi
NU avem de unde sa cunoastem cum si de ce a ajuns cauza la alta politie.
In privinta "ilegalitatii" despre care se vorbeste mai sus,nu exista nicio prevedere legala expresa in acest sens
am sa complectez am fost cercetat pentru inselaciune la cec intr-o localitate si persoana care a primit cecuriile a declarat ca a recuperat prejudiciul am primit scoatere, ulterior am fost chemat in alt judet ca aceasta persoana a primit credit in urma decontarii cecuriilor m-au incadrat complice la inselaciune eu nu am spus nimic ca am mai fost cercetat in alt judet astept sa ajunga la judecatorie pentru ca asa stiu ca de doua ori pentru aceeasi fapta nu poti fi cercetat in doua locuri diferite au trecut trei ani de cand am emis cecurile iar scoaterea am primit-o acum un an

Alte discuții în legătură

Citatie doina1963 doina1963 Stimate domn/doamna, Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema extrem de acuta. Sunt administratorul unei societati comerciale si in martie 2010 am intrat ... (vezi toată discuția)
Proceduri file cec refuzate Cent Cent Buna ziua, Daca stie cineva, va rog mult sa imi explicati la ce sa ma astept din momentul in care o fila CEC depusa in banca nu a avut acoperire. Cunosc ... (vezi toată discuția)
Emitere cec fara acoperire mihai888 mihai888 buna ziua! am primit acasa o instintare de la politia economica privid la un dosar penal, in 2010 am avut o firma care am pierdut in jur de 100.000 euro, ... (vezi toată discuția)