avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Emitere cec fara acoperire
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Emitere cec fara acoperire

buna ziua!
am primit acasa o instintare de la politia economica privid la un dosar penal, in 2010 am avut o firma care am pierdut in jur de 100.000 euro, toti distribuitori imi sareau in cap sa le platesc facturile nemaiavand capital am dat un cec fara acoperire de 2800 ron fapt penrtu care am fost chemat la politie sa dau o declaratie, al 2 cec l-a dat un angajat de al meu fara stirea mea in alb necompletat nesemnat, ca garantie, distribuitorul la completat si semnat in numele meu, am fost chemat la politie in legatura cu dosarul meu penal nu stiu ce trebuie sa fac, are dreptul sa completeze cec-ul fara semnatura mea? am cazierul patat...am nevoie de el, nu mai traiesc in romania si as avea nevoie de cazier pentru buletin de sedere in belgia! ce ar trebui sa fac! mentionez ca in 2010 eram sub influenta pastilelor antidepresive si tratament pshihiatric ma ajuta la ceva?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 09:49, 23 Aprilie 2011
starea d-voastra medicala de la acel moment poate constitui numai o eventuala circumstanta atenuanta care sa conduca la pronuntarea unei pedepse intr-un cuantum mai redus.
nu trebuie sa razi de necazul unu om care a pierdut atatia bani! bani propri! nu am dat tun! singura problema ca am 2 cecuri in valoare de 5000 care la acel moment in care au intrat cecurile la plata nu mai dispuneam de capital, nu m-am drogat daca ai pierde bani care i-am pierdut cred ca erai sigur pe cel mai inalt varf din oras cu un cutit in mana!
ok! dar acel acent economic avea dreptul de al completa si semna in numele meu fara voia mea?
din pacate raspundeti penal pentru fapta savarsita
chiar daca e dat de un angajat de al meu fara voia mea nu e vorba de o suma mare nu am incercat sa duc in eroare! as putea sa ma inteleg cu cealalta firma si sa ii achit suma e vorba de 1600 ron, sau chiar daca ii achit tot o sa am probleme?

Alte discuții în legătură

Cec refuzat pierdut st_82 st_82 partenerul meu de afaceri mi-a emis un cec , pe care l-a refuzat datorita faptului ca nu avea voie sa-l scrie, omul are mai multe societati si societatea pe ... (vezi toată discuția)
Inselaciune 215 cec Gherman Adrian Gherman Adrian daca pentru 6 file cec se primeste scoatere de sub urmarire penala ulterior dupa un an mai poate sa inceapa urmarirea penala alta politie din alta localitate? ... (vezi toată discuția)
Cecuri garantie Cent Cent Buna ziua, Datorita crizei economice ma astept ca in curand sa nu mai reusasc sa tin pasul platilor si sa platesc cu intarzieri tot mai mari furnizorii. ... (vezi toată discuția)