avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cautare familie biologica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cautare familie biologica

Mama mea m-a nascut de tanara, tata ne avand declarat niciunde.Aceasta a murit cand eu aveam 2 ani si atunci am fost adoptat.As dori sa stiu cum pot afla care sunt rudele mele.
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 11:15, 13 Iulie 2010
Daca va cunoasteti mama biologica, prin ea va puteti cunoaste si rudele din partea tatalui decedat! Ramane sa si doreasca sa va ajute in demersurile dvs.!
mama a murit si tatal nu il cunosc,
Apelati la un detectiv particular. Cu siguranta va poate ajuta.
E prea costisitor un detectiv.
dlf a scris:

Mama mea m-a nascut de tanara, tata ne avand declarat niciunde.Aceasta a murit cand eu aveam 2 ani si atunci am fost adoptat.As dori sa stiu cum pot afla care sunt rudele mele.


In ce an s-a facut adoptia? Aveti decizia de adoptie? Daca DA acolo ar trebui sa existe adresa de domiciliu a mamei. Inteleg ca ea e decedata insa poate mergand la acea adresa reusiti sa gasiti vreo informatie (alte rude, vecini mai apropriati de ea) de care sa va puteti folosi pentru a cunoaste restul familiei. Daca nu aveti decizia de adoptie atunci mergeti la starea civila din orasul in care s-a eliberat certificatul de nastere dupa adoptie si acolo in registrul de nasteri trebuie sa se gaseasca informatii legate de numarul dosarului si institutia care a facut adoptia (cautati apoi in arhivele acesteia).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gasirea parintilor biologici marialigia marialigia am 26 de ani si am fost infiata in jurul varstei de 2 ani. nu am nicio informatie despre mama mea biologica. familia adoptiva nu mi-a furnizat niciodata nici ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot gasi sora data spre adoptie ? LauAmy LauAmy Cum imi pot gasi sora data spre adoptie la nastere? Cunosc locul data nasteri si numele tatalui adoptiv. Mentionez faptul ca este vorba de un copil minor ... (vezi toată discuția)
Dreptul la viata...'datorita unui detectiv particular,mi-am gasit mama dupa 42 de ani,cu doua zile inainte de a pleca in inparatia cerului' Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular Poate ca pare incredibil ,insa va asigur ca asa au stat lucrurile. In urma cu 52 ani, mai exact pe 13 septembrie 1957,in orasul Macin,jud. Tulcea,la oficiul ... (vezi toată discuția)