vreau sa va intreb daca pot parasi tara cu fiul meu, avand hotarareade divort pronuntata si irevocabila,cu incredintare cu tot specific ca exista un program de vizita stabilit (bilunar). cum fac sa nu apelez la fostul sot?nu am ramas in relatii bune,va rog sa-mi raspundeti...multumesc mult.:sorry:
Puteti parasi tara fara acordul sotului.Singura problema este daca doriti sa o parasiti definitiv sau numai pentru o scurta perioada, pentru ca in mod firesc avand o hotarare prin care i se stabileste tatalui un drept de vizita , in cazul nerespectarii acestui drept acesta poate formula impotriva dvs. o plangere penala intemeiata pe disp.art.307 al.2 c.p.
sunt medic in germania ,contractul l-am semnat pentru 2 ani,nu vreau sa ma stabilesc definitiv acolo,dar cat voi avea resedinta normal ar fi sa-mi iau si copilul dupa mine fara acordul lui , de asta sunt constienta ,insa este de ajuns doar sa-l anunt ? cum? exista proceduri legale presupun ,cand ajung acolo? multumec foarte mult!
Partaj
daria_ramona2006
Vreau sa introduc actiunea de partaj si as dori sa stiu cum se va imparti casa daca in urma actiunii de divort minora de 4 ani mi-a fost incredintata? (vezi toată discuția)